Monday 2 January 2012

Hoge vraag naar Botox in Limburg en Antwerpen

De limburgers en de Antwerpenaren zijn bijzonder geïnteresseerd in Botox anti rimpel behandelingen. Dit zijn althans de cijfers die uit Google statistieken komen. In Luik en Henegouwen is er het minste aandacht voor dit soort behandelingen.


Botox meest uitgevoerde niet invasieve esthetische behandeling ooit


Botox behandelingen zijn ondertussen zeer betaalbaar en op zeer veel plaatsen verkrijgbaar. Dermatologen, plastische chirurgen kunnen de vraag nauwelijks aan. Mond aan mond reclame zou hierbij een enorme factor spelen. 
Botox werkt snel en de resultaten zijn dan ook schitterend. De behandeling duurt meestal hooguit 10 minuten en fronsrimpels, voorhoofdsrimpels of kraaienpootjes verdwijnen vrijwel volledig voor een periode van 3-6 maanden. In de handen van een gespecialiseerde anti aging arts is Botox een absoluut veilige behandeling.
Ook in de Verenigde Staten is Botox de nummer 1 niet invasieve esthetische schoonheidsbehandeling. In 2004 werden zowaar 2.6 miljoen Botox behandelingen uitgevoerd, iets meer dan het totaal aantal niet ingrijpende esthetische behandelingen (5 miljoen).


Redenen voor de toenemende populariteit van Botox anti rimple behandelingen

  • Verouderende bevolking
  • Hogere acceptatie door invloed van Life Style Media
  • Makkelijk toegangkelijkheid
  • Afkeer van ingrijpende plastische chirurgie

Uw huid vraagt aandacht

Botox werkt in op kleine onderhuidse spieren in rimpelgevoelige delen van het gelaat. De rimpels kunnen niet meer ontstaan omdat de spierwerking wordt verminderd.
Alhoewel rimpels daarna vrijwel volledig verdwijnen zegt dit niet over de kwaliteit van de huid. Botox heeft immers geen invloed op de huidstructuur. Vandaar dan een Botox behandeling best kan gecombineerd worden met een grondige huidverzorging.

No comments:

Post a Comment