Wednesday 11 January 2012

Acquizhen: De organische huidverzorgingsproducten voor het jeugdige gelaat

Acquizhen is een natuurlijke huidverzorging voor de jonge huid. Vrouwen van boven de dertig hebben meer baat bij het gebruik van ons QMS gamma. 

First impressions count: het nieuwe Acquizhen gamma is niet alleen elegant verpakt maar is ook nog eens praktisch in gebruik. Elk product heeft een delicaat en subtiel aroma met een zoete toets van citrus, ginger, appel of kruiden. Het resultaat van deze mengeling is een aangenaam parfum zonder overweldigend te zijn. 

Alle Acquizhen producten beschermen de jonge huid tegen de eerste tekenen van ouderdom, revitaliseren en zorgen voor een betere microcirculatie. Los daarvan heeft elk product zijn eigen specifieke verzorgende eigenschappen. 

Het is altijd indrukwekkend wanneer je een product ontdekt dat zowel elegant, geurend als verzorgend is maar dat is niet hetgeen dat Acquizhen speciaal maakt. De kracht van het Acquizhen gamma zit hem in zijn natuurlijke eenvoud. Acquizhen bestaat uit 99% natuurlijk ontgonnen stoffen. De ontwikkelaars van Acquizhen zorgen ervoor dat elk ingrediĆ«nt op een organische wijze geplant en op een duurzame wijze geoogst wordt en dit aan een eerlijk loon voor de boeren in de ontwikkelingslanden. 

De producenten van Acquizhen hebben ervoor gekozen om op een natuur vriendelijke manier de huidverzorgingsproducten te produceren en koppelen daar nog eens een milieuvriendelijke verkooptechniek aan vast. Voor elk Acquizhen product dat verkocht is, wordt er een boom gepland

No comments:

Post a Comment