Wednesday 7 March 2012

Flos Kelvin en Luceplan Berenice

Studeren of werken kan sowieso soms al saai en vermoeiend zijn. Laat staan dat je zit te werken in een kamer waar onvoldoende licht is. Het kan gemakkelijk hoofdpijn veroorzaken als je altijd zit te miezeren naar de letters op je blad. Een goede bureaulamp is in zulke omstandigheden een goede hulp.

Flos Kelvin bureaulamp


Een voorbeeld van een goede en tegelijkertijd knappe bureaulamp is de Flos Kelvin. De Kelvin reeks bevat tafellampen en een staanlamp. Allemaal zijn ze bedoeld voor gericht licht en dus ideaal voor taakverlichting. De meeste van de Flos Kelvins maken bovendien gebruik van LED lampen waarmee ze extra zuinig zijn qua verbruik. LED's geven overigens sterke en strak afgelijnde lichstralen. Ook inzake buigbaarheid is de Flos Kelvin bureaulamp super geschikt voor bureautoepassingen.

Luceplan Berenice bureaulamp


Een andere flexibele bureaulamp is de Luceplan Berenice. De Berenices maken gebruik van halogeenlampen. hoewel er ondertussen ook Berenices op de markt zijn die LED lichtbronnen gebruiken. Deze kan je eveneens verkrijgen in een staanlamp model. Hij brengt bovendien kleur op uw kantoor, de Berenices zijn verkrijgbaar met zwarte, aluminium grijze, groene, blauwe of rode reflector.

1 comment:

  1. Ik vond dit bericht useful.I probeerde dit te vinden. Echt verfrissend nemen op de informatie.
    http://www.interbaden.nl/ligbaden/whirlpool.html

    ReplyDelete